Agon
Mitä me teemme, mitä sinä saat

Soveltaminen

Nämä ehdot ovat voimassa 1.1.2020 alkaen ja niitä sovelletaan kaikkiin rahtitilauksiin (suoritetut rahtitilaukset), jotka on tehty meille (ECOMTRANSIT d.o.o.) sivustomme ecomtransit.com kautta, paitsi niihin, joita tiekuljetussopimuslaki ei koske tai joista on muutoin erikseen sovittu kirjallisessa muodossa.

Hyväksyt nämä käyttö- ja sopimusehdot samalla, kun teet tilauksen rahdista ja maksat sen. Luethan kaikki käyttö- ja sopimusehdot huolellisesti, sillä ne koskevat sinua asiakkaana.

Tilaus ja maksu

Rahtisopimus on solmittu, kun olet suorittanut maksun ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.

Rahtitilaus maksetaan etukäteen – ennen kuin kuljetusyritys noutaa tilauksen. Maksu veloitetaan euroissa.

Valittavissa ovat seuraavat maksutavat:

  • – Luottokortit MasterCard, Visa ja American Express, maksun käsittelijänä Stripe

Hinnat

Kaikki hinnat osoitteessa ecomtransit.com on esitetty paikallisessa valuutassa sisältäen senhetkisen ALV:n. Kuljetuksen hinta koostuu pakettien (lavojen) määrästä, painosta ja koosta sekä postinumerosta. Varaamme oikeuden muuttaa hintoja.

Rahdin tilaaminen

Rahtisopimus on solmittu, kun olet suorittanut maksun ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.

Tilaus ja maksu

Asiakkaan on annettava kaikki tarvittavat tiedot, jotta rahtitilaus voidaan hyväksyä.

Asiakas on vastuussa rahtitilausta varten annettujen tietojen oikeellisuudesta sekä myös virheellisten tietojen aiheuttamista viivästyksistä, peruutuksista ja kustannuksista.

Kun olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi, tarkista, että kaikki tilauksen tiedot ovat oikein. Jos huomaat tilauksessasi virheen, ota yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman pian.

Tilauksen noutaminen

Noudamme tuotteet asiakkaan antamasta osoitteesta saatumma vahvistuskirjeen myyjältä (verkkokauppa) tai asiakkaalta, että tilaus on maksettu ja valmis noudettavaksi.

Verovelvollisuus

Jos asiakkaan tuotteet, jotka kuljetamme, ovat valmisteveron tai muun veron alaisia asiakkaan asuinmaassa (toimitusmaa), on asiakkaan vastuulla maksaa kaikki yllä mainitut verot ja muut kulut, myös korot.

Toimitusaika ja -paikka

Ecomtransit kumppaneineen ja alihankkijoineen toimittaa tuotteet asiakkaan osoitteeseen yleensä 6-10 arkipäivän sisällä tuotteiden noudosta.

Emme pysty määrittämään tuotteiden tarkkaa toimitusaikaa, sillä tuotteiden toimituksen hoitavat Suomessa jakelua suorittavat alihankkijamme. Alihankkijamme ilmoittaa sinulle tarkan toimituspäivän ja -ajan puhelimitse tai sähköpostilla. Jos asiakas ei vastaanota tilausta kotiosoitteessaan ensimmäisellä yrityksellä, ei Ecomtransit ole velvollinen järjestämään uutta kotiinkuljetusta.

Asiakas voi seurata toimitusta sähköpostiin lähetetyn linkin avulla.

Tilausta toimitettaessa vastaanottajan henkilöllisyys ja täysi-ikäisyys vahvistetaan. Jos tilaus sisältää alkoholijuomia, vastaanottajan on oltava vähintään 20-vuotias, jotta hän voi ottaa toimituksen vastaan.

Viiveet, korvaukset, maksun palautukset ja kompensaatiot

Toimitus katsotaan viivästyneeksi, kun asiakas ei saa tuotteitaan 12 arkipäivän kuluessa siitä, kun tuotteet on noudettu. Jos viivästys johtuu force majeure -tilanteesta tai tullin toimenpiteistä (asiakas on velvollinen maksamaan tuotteista koituvat mahdolliset verot), emme ole velvollisia maksamaan korvauksia viivästyneestä toimituksesta.

Viivästyneestä toimituksesta johtuvien vahingonkorvausten määrä ei voi ylittää tilatun kuljetuspalvelun hintaa.

Mahdollisista maksun palautuksista sinun on sovittava suoraan verkkokaupan tai lähettäjän kanssa, sillä yrityksemme toimii ainoastaan kuljettajana.

Palautettavan toimituksen hinta määritetään samojen ehtojen perusteella kuin tavallinen kuljetushinta.

Vakuutus ja peruutukset

Tavallinen vakuutus kattaa korkeintaan 70% tuotteiden arvosta, mutta korkeintaan niin paljon kuin CMR-sopimuksen mukaisesti on katettavissa (8,33 SDR/1 kg brutto).

Kuljetusvakuutus kattaa mahdolliset kuljetusvauriot. Vaurioituneet tuotteet katsotaan kuljetuksessa vioittuneiksi tuotteiksi. Kosteutta, likaantumista, sotkeutumista tai kolhuja ei katsota vakuutettaviksi vaurioiksi.

Jos vakuutusta vaativa tilanne nousee esiin, on sinun ilmoitettava asiasta asiakaspalvelullemme 5 arkipäivän sisällä siitä päivästä, jolloin tuotteet on vastaanotettu. Muutoin menetät oikeuden saada maksun palautusta vaurioiden vuoksi.

Voit peruuttaa tilauksesi vain ennen kuin alihankkijamme on noutanut tilauksen. Kun tilaus on noudettu, ei peruuttaminen ole mahdollista. Mikäli tilaus peruutetaan, maksu palautetaan samaa maksutapaa käyttäen, jolla maksu suoritettiin. Sinulta ei veloiteta kuluja maksun palautuksesta.

Käyttö- ja sopimusehtojen muutokset

Ecomtransit pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttö- ja sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

Tilauksen tekeminen

Yrityksen tiedot

ECOMTRANSIT d.o.o.
Mariborska cesta 43A
2352 Selnica ob Dravi, Slovenia
Y-tunnus: 8973326000
Verotunnus: SI 48357383

Sähköposti: info@ecomtransit.com
Pankkitili:
BANKA INTESA SANPAOLO D.D.

SWIFT-koodi: BAKOSI2XXXX
IBAN SI56 1010 0005 9550 235
Johtaja: Minja Gorjup