3 vuotta +
toiminnassa
7000+
tyytyväistä asiakasta
1500000kg
toimitettuja paketteja

Arvomme

Noudatamme ydinarvoja, jotka määrittävät yritystämme ja lähestymistapaamme työhön. Suoraselkäisyys ja rehellisyys kannattelevat kaikkia liikesuhteitamme, niin asiakkaiden kuin kumppanien kanssa. Arvostamme sitä luottamusta, joka erottaa meidät joukosta markkinoilla, ja pyrimme aina vahvistamaan sitä toimillamme.

Agon

Tiimimme

Ecomtransit koostuu joukosta ammattilaisia, jotka rakastavat työtään ja joiden yhteisenä tavoitteena on tarjota erinomaista palvelua. Logistiikan asiantuntijoillamme on runsaasti kokemusta alallaan ja he ovat aina valmiita tarjoamaan kullekin asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja.

Agon

Henkilökohtainen lähestymistapa

Me ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on ainutlaatuiset tarpeet ja vaatimukset. Siksi yrityksemme tarjoaa joustavia ehtoja ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat liiketoimintanne tavoitteisiin ja auttavat hallinnoimaan logistiikkavirtaa tehokkaasti. Tavoitteenamme on olla luotettava kumppani yrityksellenne ja tukea sen kasvua ja menestystä.

Agon

Sosiaalinen vastuu

Me uskomme, että yrityksillä pitäisi olla aktiivinen rooli myönteisen muutoksen luomisessa yhteiskunnassa. Ecomtransit tukee aktiivisesti erilaisia hyväntekeväisyyshankkeita ja sosiaalisia ohjelmia, joiden tavoitteena on parantaa ihmisten elämää ja suojella ympäristöä.

Kiitos, että luit lisää Ecomtransit-yrityksestämme. Olemme aina avoimia uusille mahdollisuuksille ja valmiita toimimaan luotettavana kumppanina menestyksen tukena. Toivomme, että panoksemme laadun ja ammattimaisuuden suhteen tekevät kokemuksestanne erinomaisen. Voitte vapaasti ottaa meihin yhteyttä saadaksenne lisätietoja tai neuvoja. Odotamme innolla pääsevämme tekemään töitä kanssanne!